Over Helma Schrijft

Mijn naam is Helma. Ik ben 30 jaar, opgegroeid in het prachtige Drenthe en ben, na een uitstapje naar Overijssel dat 10 jaar duurde, weer teruggekeerd naar de mooiste provincie van het land. Ik ben ook bekend als Mevrouw Alfabet, freelance tekstschrijver.

Omdat ik van schrijven houd, ben ik een persoonlijke blog gaan bijhouden. In het verleden heb ik al twee blogs gehad en na een paar blogloze jaren leek het me toch wel heel leuk om er weer mee te beginnen. Zo heb ik een manier om mijn persoonlijke schrijfsels de wereld in slingeren. Ik doe het vooral omdat ik het zelf leuk vind, maar het schijnt dat anderen mijn stukjes ook wel kunnen waarderen.

Wat voor stukjes vinden jullie dan op mijn blog? Nou, vooral persoonlijke stukjes. Stukjes waarin ik mezelf niet al te serieus neem. Stukjes die juist wel serieus zijn. Het gaat over hoe ik probeer wat van het leven te maken. Over gekke gesprekjes die ik voer met mensen. Over gekke gesprekjes tussen andere mensen die ik toevallig hoor (oké, niet toevallig, ik doe gewoon altijd erg mijn best om andere mensen af te luisteren). Over dingen waar ik me aan erger. Over dingen waar ik blij van word. Over mijn hobby’s (vooral breien en haken).

Kortom, allerlei dingen waar een dertiger mee te maken heeft.

Een dertiger die niet zo spontaan is en een beetje onzeker is in sociale situaties. Maar ook een dertiger die steeds meer leert over zichzelf, langzaam zelfverzekerder wordt en probeert positiever in het leven te staan. Die veel te veel hobby’s heeft, graag tijd met haar familie doorbrengt, heel lang uitslaapt zodra ze de kans krijgt, graag roombroodjes en chocolade eet, en al jaren een boek wil schrijven, wat nog steeds niet helemaal uit de verf komt.

Je ziet het. Een doodnormaal mens met een doodnormaal leven. Ben je na dit ont-zét-tend inspirerende verhaal geïnteresseerd geraakt? Volg me dan en/of laat een reactie achter. Wil je me iets vragen? Heb je suggesties? Dat mag ook!

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *