Tag: 25 vragen

Ik gooi er maar weer eens een tag in, zodat jullie weer wat nutteloze informatie over mij tot jullie kunnen nemen.

1. Heb je huisdieren?
Nee. Ik heb wel grasparkietjes gehad en het lijkt me superleuk om ooit weer 1 of 2 tamme parkietjes te hebben. Weer grasparkieten, of misschien wel valkparkieten. Maar ik doe het niet omdat ik 5 dagen in de week werk, dus dan zitten ze zo alleen thuis en dat vind ik zielig. En als ze met z’n tweetjes zijn, is het wel minder erg, maar het houdt me toch een beetje tegen. En ik vind het zo erg als huisdieren ziek zijn en dood gaan. Vooral parkietjes zitten er dan zo sneu bij en je komt er haast niet achter wat ze hebben dus er iets aan doen is dan ook lastig. En zodra huisdieren dood zijn, vind ik vooral mezelf heel zielig.

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn
Mijn telefoon, mijn laptop (duh) en mijn vriend (niet echt een ding, maar goed, hij zit nou eenmaal naast me).

3. Hoe is het weer nu?
Geen idee. Het is avond en donker. Het is wel vrij helder geloof ik.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ja, ik rij auto en motor. Godzijdank heb ik nog nooit een ongeluk gehad. Ik heb wel een keer met een flinke gang een paaltje geraakt. Als ik eraan terug denk, word ik er gewoon weer naar van. Ik vond het echt erg. Het was bij de Ikea en het was de auto van mijn ouders. En het was ook nog eens een type auto dat je niet meer zo veel ziet, dus de nieuwe bumper was ook nog eens vrij kostbaar. Gelukkig was het verzekeringswerk en mijn ouders waren niet boos. Maar ik vond het echt verschrikkelijk.

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?
Kwart over zeven. Ik was vrij vandaag, maar mijn vriend moet wel werken. De wekker stond op acht uur, maar ik was weer eens veel vroeger wakker helaas.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Vanochtend.

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
De Boskampi’s.  Een kinderfilm. Mijn vriend heeft 3 kinderen en de middelste had hem al gezien en vond hem supergaaf, dus hij wilde hem heel graag nog een keer zien. Hij was inderdaad leuk.

8. Wat staat er in je laatste sms’je?
“Oke.”
Ja, heel saai, maar ik kan er ook niet meer van maken. Ik had liever dat mijn laatste sms’je een supergevatte grap was geweest waarmee ik indruk had kunnen maken op jullie, maar het mocht helaas niet zo zijn.

9. Wat is je ringtone?
Gewoon zo’n telefoongeluid dat standaard op mijn Samsung zit. Ook al zo saai.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Qua vakanties ben ik in België en Italië geweest. Op doorreis naar Italië ben ik natuurlijk ook door andere landen gekomen, maar dat telt denk ik niet echt mee. Ik woon dichtbij Duitsland, dus daar kom ik heeeeel af en toe ook eens (één keer per jaar ofzo).

11. Hou je van sushi?
Ja, lekker! Ik heb het nog maar twee keer gegeten, maar het beviel goed.

12. Waar doe je boodschappen?
Mijn eerste winkel is altijd de Aldi. Wat ze niet hebben, koop ik bij de Jumbo die ernaast zit. En wat Jumbo niet heeft, haal ik bij Albert Heijn. En ik kom ook wel eens bij de Lidl. Kortom, het is net wat ik nodig heb en welke winkel op dat moment het handigst of het dichtstbij is.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Nee, gelukkig niet. Ik slaap eigenlijk wel vrij makkelijk in, zelfs als ik veel aan mijn hoofd heb.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Ik heb één zus!

16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
Ik word over twee maanden alweer dertig. Men vraagt me wel eens of het me dwars zit, maar ik maak me er helemaal niet druk over. Maar dat kan nog komen natuurlijk. Mijn vriend vindt het erger. Hij is 41 en kan dan niet meer pochen over het feit dat hij een twintiger als vriendin heeft.

17. Draag je een bril of lenzen?
Sinds ik in de optiek zit (wat alweer bijna zes jaar is), draag ik een bril. Ik had eigenlijk nooit door dat ik een bril nodig had. Toen ik hem net had, had ik hem niet altijd op, maar nu draag ik hem elke dag. Lenzen zou ik misschien nog wel een keer willen proberen.

18. Verf je je haar?
Nee. Het lijkt me misschien wel een keer leuk, maar ik weet niet zo goed wat voor kleur het dan moet worden. En ik vind het een beetje te duur eigenlijk.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?
Aangezien het op het moment van schrijven half tien ’s avonds is, heb ik niet veel plannen meer. Ik ben vanochtend met mijn zus op stap geweest. Vanmiddag heb ik boodschappen gedaan en daarna samen met mijn vriend zijn auto opgehaald omdat die gerepareerd werd. Verder ben ik niet echt fit, dus ik ga niet al te laat naar bed vanavond.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Vorige week, bij een crematie.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Kaas.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Ik eet haast geen vlees meer. Dus liever een vegaburger.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Jawel. Een keer met oud en nieuw. Verder niet. Ik ben nogal gehecht aan mijn nachtrust.

24. Wat is de kleur van je ogen?
Eum.. groenig? Ofzoiets?
Heb het even aan mijn vriend gevraagd: blauw/groen.

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Ik denk het niet. Ik drink nooit cola of pepsi.

Dat was het alweer! Voel je vrij om ook wat nutteloze info over jezelf te delen in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *