Facebookpagina voor Helma Schrijft!

facebookIk ben er wellicht wat laat mee, maar ik heb sinds een dag of twee een Facebookpagina voor Helma Schrijft! Jullie herinneren je misschien nog wel mijn blog over of ik nou wel of niet wat met Facebook moest doen. Maar inmiddels zit ik er toch al weer een tijdje op. Ik doe er niet veel mee eigenlijk. Ik zit in wat haak- en breigroepen om inspiratie op te doen. En ik volg wat pagina’s die ik leuk vind. Dat is best wel leuk. Verder heb ik zelf weinig te melden. Het is op zich wel leuk om een beetje te zien wat andere mensen bezighoudt, maar ik heb niet echt de behoefte om veel van mijn eigen dagelijkse beslommeringen erop te zetten. Behalve mijn blog natuurlijk!

Daarom heb ik besloten om een Facebookpagina te maken voor mijn blogje. Dat leek me wel leuk en overzichtelijk. Dan kunnen geĆÆnteresseerden de pagina volgen voor de nieuwste berichten. Dit kan natuurlijk ook door hier op de site je e-mailadres achter te laten zodat je gelijk een mail krijgt als er weer een bericht verschijnt!

Dus bij deze: ik zou het superleuk vinden als jullie mijn pagina liken en delen! Want als veel mensen dat doen, dan leren meer mensen mijn blog kennen. En dat vind ik stiekem toch best wel leuk. Dus check het hier! Hier op de site kun je in de sidebar rechts ook gelijk de pagina liken.

Tot ziens op Facebook!

2 gedachten over “Facebookpagina voor Helma Schrijft!

 • 23 november 2016 om 15:09
  Permalink

  Sinds ik een boek heb uitgegeven, zit ik op fb. Ik doe er ook weinig mee. Ik sta er trouwens op met mijn pseudoniem want ik houd nogal van mijn privacy..
  Als je meer lezers wilt, zou je eerste stap kunnen zijn: regelmatiger iets posten (-:
  Groetjes Kakel.

  Beantwoorden
  • 23 november 2016 om 15:12
   Permalink

   Haha! Ja ik wil ook regelmatiger posten, maar helaas ontbreekt het me de laatste maanden nogal aan tijd…

   Ik had toevallig net vanmiddag jouw post over de kakmadam gedeeld op mijn pagina. šŸ˜‰

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *