De afgelopen week: bloemen, schoenen en slingers

Even een overzichtje van mijn bezigheden de afgelopen dagen. Ik deed niet veel bijzonders hoor. Een extra dagje vrij betekent vooral een extra dagje relaxen. Zo keek ik het einde van House of Cards. Iedereen was zo enthousiast over deze serie, maar ik begon er steeds maar niet aan. Het trok me gewoon niet zo. Maar ik waagde me er toch aan en vervolgens keek ik binnen twee weken alle vier de seizoenen. Oeps… En dan? Wat kijk je na House of Cards? Een collega had het gehad over Homeland, dus daar ben ik nu mee bezig. Ook weer spannend!

Verder ben ik lekker creatief bezig geweest. Zo haakte ik weer een schaapje. Ik heb deze schaapjes al eerder gehaakt, voor de mobile voor mijn zus. Maar ik vind ze zo schattig dat ik nu voor mezelf een sleutelhanger heb gemaakt.

Lees meer.

2 gedachten over “De afgelopen week: bloemen, schoenen en slingers

 • 28 maart 2016 om 20:50
  Permalink

  House of Cards: geweldig! Helaas duurt het hier nog even voor ik seizoen 4 kan zien, helaas 🙁 Het schaapje is trouwens geweldig!

  Beantwoorden
  • 28 maart 2016 om 21:34
   Permalink

   Dank je!!
   En veel plezier alvast met de rest van House of Cards. Het was weer opzienbarend allemaal. 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *