Babydeken en sokken

Gelukkig nieuwjaar! Ik heb niet zo’n zin om terug te blikken op 2015 omdat het niet bepaald mijn beste jaar was. Dus daarom nu als eerste blog van 2016 gewoon lekker een stukje over de brei- en haakwerkjes die ik heb afgemaakt de afgelopen weken.

Voor Grote Zus heb ik weer een dekentje gemaakt. Deze keer een kleintje voor in de kinderwagen. Ik heb de basket weave gebruikt, oftewel, de mandensteek. Makkelijk patroontje, gaat vrij vlot en is ook lekker dik. Mocht je het een leuke steek vinden; even op YouTube kijken en je hebt zó een handig filmpje gevonden.

Lees meer.

5 gedachten over “Babydeken en sokken

 • 2 januari 2016 om 21:36
  Permalink

  Sinds kort ben ik ook met sokken breien bezig, dus bij dezen mijn welgemeende complimenten voor je goed geslaagde sokken!
  Ik wens je een spetterend 2016, voor jou en al je dierbaren.
  Lieve groet

  Beantwoorden
  • 3 januari 2016 om 01:06
   Permalink

   Dank je wel! En ook jou een mooi, gezond en gelukkig 2016 toegewenst!
   Wat leuk dat jij ook sokken breit! Wil het een beetje lukken?

   Beantwoorden
 • 3 januari 2016 om 13:18
  Permalink

  Leuk, sokken breien, dat doe ik ook zo graag. De tip van de rondbreinaald wil ik ook eens proberen, en die kabeldochter daar ben ik jaloers op 🙂 (hoe ik hier kom? Dankzij de tag ‘sokken’)

  Beantwoorden
  • 3 januari 2016 om 13:31
   Permalink

   Bedankt!!
   Ja de rondbreinaald is best handig. En de kabelsok is makkelijker dan je zou denken hoor. 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *