Plog

Ja, ik loop natuurlijk weer hopeloos achter. Ik weet het. Iedereen in blogland maakt al jaren plogs (photo logs). Door middel van foto’s laten bloggers zien wat ze die dag zoal gedaan hebben. En nu waag ik me er ook maar eens aan. Dus ik neem jullie mee in een superinteressante dag uit mijn razend spannende leven.

01 WekkerIk was rond kwart voor negen wakker, maar ik lag nog zo lekker, dus ik bleef mooi nog een tijdje (=best lang) liggen. Dit was het tijdstip dat ik opstond. Op een vrije dag mag dat, vind ik.

 

03 BadjasIk liep de rest van de ochtend rond in mijn Pino-badjas.

 

02 OntbijtIk ontbeet met rijstwafels met pindakaas en banaan. Rare combi? Ja, eigenlijk wel. Ik zag het op een andere blog en het leek me best lekker. En ja, het is echt heel lekker! Ik gebruik altijd de notenpasta van de Aldi. Daar ben ik een beetje verslaafd aan geraakt inmiddels.

 

04 Bananenbrood receptOmdat ik verder toch niks te doen had, en er nog wat rijpe bananen lagen, bakte ik maar een bananenbrood.

 

05 Bananenbrood
06 BananenbroodTadaa! Hij is een beetje plat geworden, maar de smaak zal er niet minder om zijn.

 

07 KapselIk moest op een gegeven moment toch die badjas vervangen voor wat anders, want er stond een high tea op het programma met mams en grote zus. Dus ik moest mezelf wel een beetje opknappen natuurlijk. Ik vond dat mijn haar best goed zat vandaag. Vandaar de foto, haha! Ik ben al tijden niet bij de kapper geweest omdat ik mijn haar van héél kort (de zogenaamde ‘pixie cut’) wil laten groeien tot iets minder kort. Dat is natuurlijk altijd weer een drama, want het resulteert in een bad hair year in plaats van de af en toe voorbij komende bad hair day. Maar vandaag vond ik het dus wel tof zitten.

 

08 Jas en schoenenJas en schoenen aan. Op naar de auto.

 

09 SchoenenCheck die nieuwe schoenen yo.

 

10 KinderwagenGrote zus stond al klaar bij de auto met kind en met een karrenvracht aan spullen die nieuwe ouders altijd mee moeten zeulen.

 

11 High teaEn toen… High tea! Wat veel! En lekker! Mjam!

 

12 High teaEn leuke kopjes erbij natuurlijk! Zo hoort het.

 

13 BoodschappenToen we ons onze buiken rond hadden gegeten, gingen we weer huiswaarts. Ik moest nog even boodschappen doen en dit was mijn buit. Wat gezonde dingen om de high tea te compenseren natuurlijk. En zien jullie de favo notenpasta?

 

14 SoepNa die high tea had ik natuurlijk helemaal geen honger. Ik had nog wat soep in de koelkast staan, dus daar heb ik maar een kom van opgewarmd.

 

15 NetflixToen ging ik maar even Netflix kijken. Ik ben net begonnen met Mad Men. Ik had er goede dingen over gelezen, maar ik heb nu 3 afleveringen gezien en vind het nog niet heel interessant eigenlijk. Maar misschien komt dat nog?
Is er iemand die Mad Men heeft gezien? Vertel me dan even of het de moeite waard is om verder te kijken, of dat ik beter iets anders kan opzoeken.

 

16 HakenTijdens het tv kijken nog even haken aan mijn plaid.

 

17 GembertheeKopje thee erbij. Ik krijg wat last van mijn nek en keel, dus ik ben bang dat er een verkoudheidje aankomt… Dus ik koos voor gemberthee. Lekker verwarmend en schijnbaar werkt het goed in dit soort situaties. Nu maar duimen dat het overwaait.

 

18 GansTenslotte de lampjes die bij mijn raam hangen. Ganzenmarkt (een jaarlijks Coevordens feest) komt er weer aan en daarom hangt er altijd verlichting in de winkelstraat. Er hangt een verlichte gans vlak bij mijn raam, maar gelukkig is het niet fel. Eigenlijk is het wel gezellig zelfs!

Zo. Dat was mijn dag in foto’s. En het was best wel een relaxte dag!
Fijn.

6 gedachten over “Plog

 • 21 oktober 2015 om 18:47
  Permalink

  Ook maar is reageren, lees het stiekem wel altijd als je grote zus het deelt.. leuk! Mad men, pff soms geen doorkomen aan, heb het inmiddels opgegeven… inmiddels bij seizoen 2..wacht nog steeds tot het boeiend wordt..

  Wat ik wel leuke series vind op netflix zijn o.a. the walking dead, orphan black, nashville..

  Groetjes Wilma

  Beantwoorden
  • 21 oktober 2015 om 20:52
   Permalink

   Hoi! Bedankt voor je reactie!
   Dan moet ik misschien toch maar stoppen met Mad Men en één van die andere series die je noemt, proberen…

   Beantwoorden
 • 22 oktober 2015 om 21:43
  Permalink

  Die foto’s van de high tea 🙂 Heerlijk!
  Vlak voordat ik stopte met het eten van suiker heeft mijn dochter me nog snel getrakteerd op een high tea, en daar heb ik goede herinneringen aan.
  Gave badjas, haha!
  Lieve groet

  Beantwoorden
  • 23 oktober 2015 om 21:20
   Permalink

   Dank je wel! High tea was inderdaad heerlijk.
   Jij eet vast ook nog wel allerlei lekkere dingen in je suikervrije leven denk ik? 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *