15 dingen die niemand vraagt

Ik kwam weer een leuke ‘tag’ tegen op het internet. Ik ben maar zo brutaal geweest om hem over te nemen. Het is er eentje met vragen die niemand stelt, en waarvan eigenlijk ook niemand de antwoorden interessant vindt.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht natuurlijk. Waarom zou ik in godsnaam de deuren van mijn kast open laten? Bovendien staat mijn kast zo dicht bij het voeteneind van mijn bed, dat het allemaal net past. Dus door ze open te laten, zou ik het mezelf alleen maar moeilijker maken.
Verder zijn kasten bedoeld om rommel in te doen die je niet in het zicht wilt hebben. Dus waarom zou ik rommel in een kast willen verbergen om er vervolgens vanuit mijn bed naar te gaan liggen kijken?

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nee. Wat moet je er mee? Of ze moeten er al heel leuk of bijzonder uitzien. Maar ik kom niet in van die ‘fancy’ hotels. Dus het zijn gewoon van die standaard dingen. Of van die zakjes die je openscheurt. In het laatste hotel hing gewoon een pomp aan de muur waar de shampoo in zat. Die hing ook nog eens net te ver weg, waardoor je je zo ver moest uitrekken dat je bijna ondersteboven ging in de badkuip. Superchic man.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee. Zou wel leuk zijn eigenlijk. Maar dan moet het natuurlijk wel een bijzondere of toepasselijke straatnaam zijn. Maar ik zou echt nooit iets stelen.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Soms. Als mijn hoofd te vol zit om overzicht te kunnen bewaren, schrijf ik wat dingen op die nog moeten gebeuren. Ik maak wel altijd boodschappenlijstjes, omdat ik anders de helft vergeet.

5. Heb je sproeten?
Nee. Wel pukkels. Maar die zijn verre van leuk.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, helaas wel. Wat een gedoe zeg. Maar het was op die momenten bittere noodzaak. Maar het is nog nooit mis gegaan. Er waren geen ongewenste toeschouwers en al mijn kledingstukken zijn droog gebleven.
Vriendlief heeft me bedorven. Vóór hem deed ik dit soort dingen niet. Het is trouwens wel een vereiste dat vriendlief een eindje uit de buurt blijft. Ik wil niet dat hij ziet hoe ik met mijn broek op mijn enkels tegen een boom hang. (Sorry dat jullie nu dit beeld voor je zien…)

7. Hoe groot is je bed?
Gewoon, 160 bij 200. Heel standaard. Het zou wat groter mogen, want ik kom vrij vaak met mijn voeten tegen de spijlen. Dus óf ik ben te lang, óf het bed is te klein, óf ik lig gewoon te laag.

8. Ben je lui?
Eigenlijk wel. Op vrije dagen lig ik heel lang in bed. Ik zit liever op de bank, dan dat ik sportief ben. Ik hou niet van opruimen en schoonmaken. Ik doe het (meestal) wel, omdat het gewoon moet. Soms heb ik zo’n bui dat ik opeens van alles wil schoonmaken, maar helaas gebeurt dat niet zo vaak.

9. Is er iets waar je je nu aan ergert?
Aan mezelf. Ik had dus eigenlijk even moeten afwassen, maar dat heb ik nog niet gedaan. Dus dat zit steeds in mijn achterhoofd, maar ik heb gewoon geen zin.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee. Plastic en lood behoren niet tot mijn dieet.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee. Maar ik vind padden wel leuk. (Sorry voor de flauwheid.)

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja hoor. En tellen animatiefilms ook mee? Want die vind ik ook vaak heel erg leuk! Finding Nemo en Up zijn mijn favorieten.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nu niet meer. Vroeger wel. Ook thuis. Ik wist natuurlijk heus wel hoe veel treden dat waren, maar toch telde ik elke keer weer. Op een gegeven moment is het gelukkig gestopt. Geen idee wanneer en waarom.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Nee.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ja! Ik weet dat! Ik kan dat! Woehoe! En ik doe het zelfs regelmatig!
Ik kan ook de ruitenwisservloeistof bijvullen, de banden oppompen en de ruitenwissers vervangen. Tjonge, wat een prestatie hè? Voor alle overige dingen, zoals lampjes en andere meer complexe autoproblemen neem ik mijn toevlucht tot mijn vader. En als die niet in de buurt is, zijn de mannen van Euromaster mijn beste vrienden.

3 gedachten over “15 dingen die niemand vraagt

 • 29 december 2014 om 00:27
  Permalink

  Leuke tag! Ik herken mezelf in heel veel van je antwoorden. 🙂 Behalve dat van de padden, ik heb kikkers en padden altijd gruwelijk gevonden… Weet niet zo goed waarom

  Beantwoorden
 • 25 januari 2015 om 07:38
  Permalink

  Ik herken mezelf in de punten 1, 6, 12 en 13. En mijn bed is ook 1.60. Geen spijlen maar gewoon au-pingplat. En ruim zat omdat ik er in 90% van de tijd alleen in lig (vriendinneke woont in België en werkt dus komt maar heel weinig).
  Leuk deze antwoorden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *