Leuke dingen haken voor baby’s (met patronen)

Even een iets luchtiger onderwerp dan mijn vorige bericht. Ik heb de afgelopen tijd namelijk wat haakprojecten afgemaakt. Werd ook wel tijd, want ik heb altijd allerlei dingen liggen die half af zijn en ondertussen begin ik gerust weer aan een nieuw project. Het doorlopende thema is in dit geval ‘haken voor baby’s’, aangezien grote zus zwanger is.

Lees meer.

 

5 thoughts on “Leuke dingen haken voor baby’s (met patronen)

 • 19 mei 2015 at 15:28
  Permalink

  Leuk om te maken en nóg leuker om te krijgen. Die schapen zijn super: ze lijken te lachen 🙂
  Groetjes Kakel

  Reply
  • 22 mei 2015 at 23:13
   Permalink

   Dank je! De schaapjes kijken inderdaad wel vrolijk. 🙂

   Reply
 • 25 november 2015 at 12:15
  Permalink

  Ik vind een engels patroon best lastig ;-(

  Reply
  • 27 november 2015 at 13:44
   Permalink

   In het begin is dat inderdaad lastig. Er zijn op het internet wel lijstjes te vinden met vertalingen. Dat is zeker wennen, maar nu ik vaker Engelse haakpatronen gebruik merk ik dat het me nauwelijks meer moeite kost.

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *